Dzień Dobry z te strony Remigiusz. Mam gorącą prośbe czy moglibyście mnie odbanować na ts ponieważ dostałem bana za reklamowanie strony mój kolega przed chwilą z panem rozmawiał. Mój nick to dziku. Reklamowałem strne csgohacked. Dziękuje
HeadAdmin Mc-Cs President MCD Fusion Dołączył: 06 Mar 2014 Skąd: Blackowo Wiek: 23 Posty: 55 Polubienia: 16/11
Witam, blokada została nadana za reklamowanie serwisów postronnych oraz zostanie podtrzymana.
W związku z możliwością odpracowania kar mogę obniżyć karę lub ją zniwelować.
Temat pozostawiam otwarty w celu dalszej dyskusji.
Status Apelacji: Rozpatrzona, oczekiwanie na odpowiedź użytkownika
Pozdrawiam,
HeadAdmin blackuGT
Właściciel Serwera SAMP
HeadAdmin Serwera TeamSpeak3
HeadAdmin Forum Mc-Cs.PL
Programista kodu z zakresu komend i użyteczności serwera Minecraft Craftsylwania Główny technik serwera Minecraft Craftsylwania Główny programista serwera SAMP.Mc-Cs.PL Główny administrator serwera SAMP.Mc-Cs.PL
HeadAdmin Mc-Cs President MCD Fusion Dołączył: 06 Mar 2014 Skąd: Blackowo Wiek: 23 Posty: 55 Polubienia: 16/11
W związku z brakiem zainteresowania zamykam wątek oraz całą apelację.
Status Apelacji: Zamknięta, bez możliwości ponownego odwołania (odwołanie możliwe tylko u ROOT'a)
Pozdrawiam, HeadAdmin blackuGT
Właściciel Serwera SAMP
HeadAdmin Serwera TeamSpeak3
HeadAdmin Forum Mc-Cs.PL
Programista kodu z zakresu komend i użyteczności serwera Minecraft Craftsylwania Główny technik serwera Minecraft Craftsylwania Główny programista serwera SAMP.Mc-Cs.PL Główny administrator serwera SAMP.Mc-Cs.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum